avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... buna ziua, in urma cu un an am cumparat un numar de la ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

buna ziua, in urma cu un an am cumparat un numar de la vodafon ...

buna ziua, in urma cu un an am cumparat un numar de la vodafon cu intentia sa il folosesc. sunt in strainatate si din pacate nu este rooming aici deci nu am folosit deloc numarul. dupa nenumarate incercari de a anula contractul cu ei facut cu ei pe doi ani din pacate ei tot promit ca de luna viitoare si tot asa in fiecare luna imi trimit factura de plata. am facut si cerere scrisa si degeaba nu am primit raspuns de la ei . sincera sa fiu sunt disperata nu stiu ce sa fac sa scap de ei. contractul este pana in octombrie 2026. daca incetez sa platesc facturile pe care ei continua sa mi le trimita ce se intampla. numarul nu a fost folosit deloc, nu pot sa il folosesc persoanele care lucreaza la vodafone de unde am luat numarul sunt niste incompetenti si niste mincinosi nu ajuta cu nimic.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:48, 11 August 2025
Ce înseamnă încercări? Le scrieți un email cum că începând cu data de... mâine reziliați contractul. Începând cu data de...mâine termenul este de 30 zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere abonament vodafone la radiere srl Marcela** Marcela** Buna ziua, As dori sa ma lamuriti intr-o problema daca se poate. Am avut o societate care in acest moment este radiata din Registrul Comertului. Pe acesta ... (vezi toată discuția)
Incheierea unui contract SerendipityA SerendipityA Buna ziua! Am semnat un contract Vodafone in urma cu doi ani. Sunt plecat in germania de un an, iar abonamentul meu functioneaza inca in tara. Acum doua luni, ... (vezi toată discuția)
Problema vodafone Niclaudia Niclaudia Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat sau recomandare cum ar trebui sa procedez in urmatoarea situatie: Am abonament cu Vodafone de prin 2004. Nu am avut ... (vezi toată discuția)