avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt in concediu odihna și sunt sunata zilnic de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt in concediu odihna și sunt sunata zilnic de șeful compartimentului

Buna ziua !..sunt in concediu odihna..sunt sunata zilnic de catre șef compartiment..sunt obligata sa raspund de fiecare data?..ma simt hartuita psihic si emotional ..de lege este in vigoare pt asa ceva ..macar sa stiu ce sa vb
Cel mai recent răspuns: ibn , utilizator 06:53, 13 August 2025
7 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu sunteti obligat sa raspundeti in timpul CO.
NU exista text de lege pentru asa ceva.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
În susținerea celor spuse de colegul meu vă dau link la un articol publicat de redacția noastră, din care vă pun un mic fragment:
(...) a impune unui lucrător să „fie disponibil” oricând pentru a răspunde diferitor solicitări care au legătură cu relația de muncă reprezintă o încălcare a unui drept constituțional – „orice persoană dispune liber de viața sa privată”.

www.avocatnet.ro/articol_680...
Nu-i mai răspundeți.
Ultima modificare: Luni, 11 August 2025
Manuela Rășină, administrator
Ideal ar fi ..
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca va supara in concediu care este de odihna si nu de munca, in aplicatia Telefon aveti posibilitatea sa ii blocati numarul. Pe urma puteti sa-i spuneti orice poveste, de exemplu ca v-a furat telefonul. Presupun ca abonamentul este platit de dumneavoastra, caci altfel puteti uita acasa telefonul de serviciu, sau deconecta sim-ul. Nefiind serviciu de urgenta nu aveti obligatia sa raspundeti. Concediu placut si relaxant!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Telefon mobil adus de acasa si folosit in firma dar cu cartela de la angajator Suzy2709 Suzy2709 Revin pe forum cu o noua dilema. In urma cu un an si putin cand m-am angajat la firma verisoarei mele deoarece mi-a cerut ajutorul, mi-a fost inmanat o cartela ... (vezi toată discuția)
Nepasare si un telefon furat tot_natalia tot_natalia mi s-a furat telefonul mobil in timp ce imi faceam cumparaturile la magazinul Real. domnul de la securitate, sau ce o fi, ca nici macar nu a stiu sa se ... (vezi toată discuția)
Sunt hartuita telefonic de o persoana necunoscuta ioana35 ioana35 Buna ziua! De mai bine un un an jumatate, nici nu realizez cat de veche este problema, pt ca nici nu mi-am dat seama cand a inceput, o persoana ma tot ... (vezi toată discuția)