avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Bună ziua. Unde pot reclama primaria sectorului 2 ptr ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Bună ziua. Unde pot reclama primaria sectorului 2 ptr ne primirea ...

Bună ziua. Unde pot reclama primaria sectorului 2 ptr ne primirea unui răspuns in termenul legal de 30.Mentionez ca au trecut 60 de zile.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:25, 11 August 2025
Orice persoană care se consideră vătămată într-un drept al său ori într-un interes legitim, de către o autoritate publică, printr-un act administrativ sau prin nesoluţionarea în termenul legal a unei cereri, se poate adresa instanţei de contencios administrativ competente, pentru anularea actului, recunoaşterea dreptului pretins sau a interesului legitim şi repararea pagubei ce i-a fost cauzată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Petiții mery50 mery50 Primăria sector 6, nu răspunde la petiție. Pot să merg în contencios judiciar? (vezi toată discuția)
Cerere depusa la primarie pentru identificare teren- unde pot reclama refuzul de a raspunde cererii? paris50paris paris50paris Va rog sa ma indrumati La primarie am depus o cerere pt indentificarea unui teren care a partinea tatalui meu in data de 19.11.2015 si pinan prezent nu am ... (vezi toată discuția)
Contestare concurs promovare ILDIKO KALAMAR ILDIKO KALAMAR Am participat la un concurs de promovare pt.funcţionari publici pe care nu l-am luat. Aş dori să ştiu în ce termen se poate face contestaţie la contecios ... (vezi toată discuția)