avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am mostenit impreuna cu sora mea un autoturism. Dupa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am mostenit impreuna cu sora mea un autoturism. Dupa succesiune ...

am mostenit impreuna cu sora mea un autoturism.dupa succesiune avem 1/2 cota fiecare din auto.vreau sa cumpar cota sorei pentru ca masina sa aiba un singur proprietar .cum se trece in contractul de vanzare cumparare cota 1/2 din auto sau auto intreg ?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 19:22, 11 August 2025
50%
Cota de 1/2, desigur.
Dvs veți avea 2 acte de proprietate pentru masina: certificatul de moștenitor pentru 1/2 și contractul de vânzare pentru 1/2.
Sunteți căsătorită?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune ilena ilena Sora mea este casatorita si nu are copii din casatoria actuala dar sotul are doi copii dintr-o casatorie anterioara Sora mea are un apartament dobindit ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa sora AlexStoica AlexStoica Buna ziua. Sora mea a decedat in decembrie 2012. Era casatorita, fara copii. Inainte de casatorie, prin act de vanzare-cumparare , a obtinut un apartament de ... (vezi toată discuția)
Mostenire diversu diversu Mama vrea sa imparta valoarea casei intre mine si sora mea ,dar sa-i dea ei 75%. Eu la cat % am dreptul tatal fiind decedat (vezi toată discuția)