avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Buna ziua, avem spre vanzare un produs \'\'stevie\'\' ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Buna ziua, avem spre vanzare un produs ''stevie'' care se foloseste ...

Buna ziua, avem spre vanzare un produs ''stevie'' care se foloseste ca materie prima pentru suplimente alimentare. Care este cota de TVA aplicabila de la 1 august 2025?

Alte discuții în legătură

Cum beneficiez de cota redusa de tva? RobertMihai96 RobertMihai96 Buna ziua, Am urmatoarea situatie, doresc sa achizitionez un apartament in valoare de 97000 de euro, am incheiat antecontract cu avans de 15 in perioada ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. daca in 2015 am achiziționat un imobil,nu mai știu ... Dodox Dodox Buna ziua. Daca in 2015 am achiziționat un imobil,nu mai știu ce TVA a fost aplicat. iar in 2024 am încheiat un antecontract pentru un alt apartament.pe ... (vezi toată discuția)
Pentru un antecontract de vanzare cumparare care va fi tva-ul în momentul predării? pergola pergola Pentru un antecontract de vanzare cumparare semnat in data de 29.05.2025 , la care s-a achitat un avans de 5% ,avand data de predare in ianuarie 2026 , cu ... (vezi toată discuția)