avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1384 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA In acest caz trebuie sa platim TVA?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

In acest caz trebuie sa platim TVA?

Buna ziua, avem urmatoarea speta. Suntem un parc auto, SRL platitor de tva si am achizitionat un autovehicul SH fara tva din Germania pentru a il vinde in Romania. Dorim sa il inmatriculam si sa il vindem cu numere definitive, negre. In acest caz trebuie sa platim tva? Masina nu o folosim, vrem doar sa o inmatriculam.
Ultima modificare: Marți, 12 August 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Comercializare auto sub 3.5t sh din germania dybloy dybloy Multumesc! Dar daca vand la persoana fizica auto cumparate din Germania platesc TVA ? (vezi toată discuția)
Tva pentru masina dobandita in strainate Alex VF Alex VF Buna ziua tuturor. As vrea sa clarific urmatoarea situatie. In 2016 am incheiat un contract de munca cu o firma din Germania, cu sediul in Germania. In 2020 ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu Ovidiu1991 Ovidiu1991 Buna Seara.Am si eu o dacie 1310 din 1986 mostenita.Pentru a o inmatricula sau a o vinde altei persoane trebuie sa platesc taxa de mediu.Daca a trecut termenul ... (vezi toată discuția)