avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Dacă nu am achitat factura de executare silită ...
Discuție deschisă în Executare silită

Dacă nu am achitat factura de executare silită ...

Executare silita
Buna ziua,
Dacă nu am achitat factura de executare silită executorului, acesta poate să nu pună in executare desi instanta a încuviințat executarea fara drept de apel?
Mă gândesc ca poate lua onorariul din suma executată fiind o suma mare 79.000 lei
Bănuieac ca este in interesul executorului sa pună in aplicare executarea ca să își ia și drepturile pentru executare
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 12:16, 12 August 2025
Executorul e angajatul dvs. , dvs. trebuie sa il platiti . Daca nu achitati , nu va misca un deget . Va va recupera si acesti bani de la debitor , dar dvs. va trebui sa-i avansati .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu executoriu pentru datornici intretinere kartys kartys Buna seara. Am si eu o nelamurire, daca ma poate ajuta cineva. Asociatia de proprietari din blocul meu a dat in judecata un rau platnic in anul 2014 pentru ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc Corinas Corinas Buna ziua, As avea nevoie si eu de sfaturile dvs. Am castigat un proces prescum si recursul acestuia de litigiu de munca.Dupa acest proces, fostul angajator ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli judiciare rrocambole rrocambole A l-a dat in judecata pe B, a pierdut procesul si a fost obligat sa achite cheltuielile de judecata. A facut recurs care a fost respins. A nu a avut intentia ... (vezi toată discuția)