avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot vinde puncte ANRP daca nu sunt trecute în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot vinde puncte ANRP daca nu sunt trecute în certificatul ...

Buna pot vinde puncte anrp daca nu sunt trecute în certificatul de mostenitor țin să precizez că punctele au fost ale mamei mele decedate ,
Cel mai recent răspuns: CPP , Avocat 16:06, 12 August 2025
Bună ziua, nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va salut. recent am primit de la anrp o decizie de despăgubire ... SMZz SMZz Va salut. Recent am primit de la ANRP o decizie de despăgubire pentru o suprafață de teren. În decizie sunt numite doua persoane, eu și o mătușa, fără ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! problema mea se refera la o dezbatere succesorala. ... Pulbere-de-stele Pulbere-de-stele Buna ziua! Problema mea se refera la o dezbatere succesorala. In 2014 a murit tatal meu si nu am facut dezbatere. In 2019 a murit mama mea iar acum am deschis ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am contract de donație de la mama mea pe punctele ... Crysscar Crysscar Buna ziua. Am contract de donație de la mama mea pe punctele de la ANRP si anual primesc titlul de plata pe numele meu . Mama a decedat anul acesta . Pe ... (vezi toată discuția)