avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună! Sunt în concediu de crestere a copilului (data ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună! Sunt în concediu de crestere a copilului (data maxima ...

Bună! Sunt în concediu de crestere a copilului (data maxima 1februarie 2026). Acum 2 zile am depus dosarul pt stimulentul de inserție, intenționând sa încep munca acum, pe 1 sept 2025. Din motive medicale (ale copilului) m-am răzgândit și nu mai vreau sa încep munca mai devreme, ci as vrea sa continui concediul de crestere a copilului. Se mai poate? Având în vedere că am depus deja dosarul cu decizia de întoarcere la munca??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 00:43, 13 August 2025
Acordarea indemnizației pentru creșterea copilului sau, după caz, a stimulentului de inserție se face la cererea scrisă a persoanei îndreptățite, ori de câte ori aceasta solicită, cu respectarea condițiilor prevăzute de ordonanța de urgență.

Mergeti la Primarie si vorbiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pasi trebuiesc facuti la renuntarea la concediul de crestere copil si angajarea in alt loc de munca florisecuiu florisecuiu eu nrmal in februarie 2012 ar trebui sa in cep munca dar am fost la un interviu la alta firma si de la 1 .12.2011 am fost acceptata sa-mi incep activitatea ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea copilului Rusu_Mihaela_91 Rusu_Mihaela_91 Buna ziua.am o intrebare,pe 10.08.2014 copilul meu face 1anisor si vreau sa ma intorc la munca,mentionez ca acum 1 an cand am depus dosarul am ales sa stau ... (vezi toată discuția)
Viitoare mamica, fara dreptul la indemnizatia pentru ccc? flavia2002 flavia2002 Sunt iesita de pe bancile liceului de un an si din decembrie am beneficiat de somaj, somajul s-a terminat si eu sunt in luna a cincea de sarcina. Am intrebat ... (vezi toată discuția)