avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Suspendare pentru incapacitate temporara de munca in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Suspendare pentru incapacitate temporara de munca in Reges Online

Buna ziua,

La operarea unui certificat de concediu medical am intampinat urmatoarea eroare: perioda concediului medical 11.08-22.08, iar mesajul din Reges imi spune ca nu pot suspenda decat incepand cu 12.08. Are legatura cumva cu faptul ca ieri am completat la acel salariat datele solicitate de noul Reges Online prin modificare contract? Si astfel el trebuie sa fie activ neaparat in data de 12.08?

Daca da, cum procedez in acest caz cu operarea certificatului medical in Reges Online?

Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 13 August 2025
Chrisblinky2024, utilizator
Cel mai recent răspuns: Chrisblinky2024 , utilizator 12:07, 14 August 2025
Raportarea se face în termen de 3 zile lucrătoare de la data înregistrării la angajator a documentului din care rezultă suspendarea (certificatul medical).
Este posibil ca din cauza inregistrarii datelor sa fie aceasta problema.
Da, am modificat data modificarii datelor (de la care se aplica modificarile) si astfel am putut opera concediul medical.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functii noul reges online Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna ziua, Stie cineva, in noul Reges Online se poate corecta perioada suspendarii unui contract de munca dupa ce a fost reactivat? Practic, asta e singurul ... (vezi toată discuția)
Reges online, din nou Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna ziua, Am facut o verificare a salariatilor activi din Revisal cu noul Reges Online si am observat ca cel din urma mi-a inclus doi salariati incetati in ... (vezi toată discuția)
un certificat concediu medical se inregistreaza in reges-online ... DoinaGeleriu DoinaGeleriu Buna ziua, Un certificat concediu medical se iregisreaza in Reges-Online 04.08.2025 data inceput suspendare si 08.08.2025 data sfarsit suspendare.Trebuie ... (vezi toată discuția)