avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Buna ziua, am o firma din 2011, am un overdraft de ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Buna ziua, am o firma din 2011, am un overdraft de 8000 euro, ...

Buna ziua, am o firma din 2011, am un overdraft de 8000 euro, un leasing auto si un leasing operational de echipamente. Din pacate, am pierdut contractul care imi aducea 80% dintre venituri si inca nu am gasit altul. Sunt foarte impovarat cu toate platile si nu stiu ce se intampla daca declari faliment/insolventa. Pe persoana fizica am doar un apartament, prin credit ipotecar cu sotia. Multumesc

Alte discuții în legătură

Ce sa fac? ioniver ioniver In anul 2008 am preluat o firma in care sunt administrator, iar sotul meu este asociat. Din august 2008 firma nu a mai avut activitate,dar are un credit ... (vezi toată discuția)
Ipoteca personala in caz de faliment mihaidp mihaidp Buna ziua! Am următoare situație: credit ipotecar pe firma pe un imobil proprietate personala. Suntem trei giranti. Dacă firma intra in faliment ce se ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vanzare-cumparare eu28 eu28 Buna ziua.Sunt administrator la o societate comerciala cu un procent de 30%.Firma se afla in insolventa din august 2009.Societatea a obtinut un credit la o ... (vezi toată discuția)