avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Neplata factura-poprire pe cont
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Neplata factura-poprire pe cont

Neplata factura-poprire pe cont
Am întârziat cu plata facturii gunoi,eu nelocuind in oras,am uitat de ea,ma trezesc cu poprire suma de pe cont,nu asta era problema dacă nu aveam extra 600 ron plata pentru taxe cabinet executor.Mai mult decât factura in sine!
Cabinetul asta nu mi a trimis nici o notificare in prealabil,am rugat vecinii sa caute,nici dosarul in sine! Le am trimis eu mail ,sa îmi trimită toate detaliile ...ZERO RASPUNS.

Cum atac decizia,nu vreau sa le plătesc nimic!

Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 20:00, 13 August 2025
Numai cu motiv bine întemeiat, puteți depune la Judecătorie contestație la executare.
Poprirea NU se anunță dinainte, se face inopinat.

În orice situație, onorariul executorului trebuie plătit, chiar dacă e mai mare ca datoria restanță.
Ultima modificare: Miercuri, 13 August 2025
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Costurile cu sechestrul auto sunt sau nu sunt incluse in cheltuielile de executare? Kafune Kafune Foarte pe scurt, mi s-a pus o poprire pe conturi pentru niste facturi la enel. Suma a fost achitata deja in totalitate. La banca prin care s-a facut transferul ... (vezi toată discuția)
Datorie banca schimb valutar cris885 cris885 Buna ziua, Acum 1 luna am avut o propriere de 42 de lei pe care am platito. Pe instiintarea de poprire erau trecute mai multe banci. Am sunat la fiecare banca ... (vezi toată discuția)
Factura care nu este a mea, cum pot sa dovedesc ? adri02 adri02 Buna ziua ! In anul 2004 o vecina din bloc m-a rugat sa-i fac abonament la una din agentiile de telefonie mobila, pe numele meu, pentru ca ea nu avea inca ... (vezi toată discuția)