Bună ziua.Mama mea a divorțat acum 31 ani,fostul ei soț părăsind domiciliul conjugal după 8 luni de la începutul platii in rate a imobilului în care au locuit .In aprilie 1993 au început să plătească ratele pt casa,la jumătatea lunii decembrie în același an el părăsind domiciliul conjugal.Mama a terminat de achitat ratele casei in septembrie 1997,el nu a mai contribuit cu nimic la plata ratelor.La divorț nu s-a făcut partajul(el având dreptul la jumătate din ratele plătite în cele 8 luni cat au mai locuit împreună de la începerea platii ratelor până când au divorțat),iar acum sunt in proces de partaj,Mama a intentat proces în care demonstrează cu documente că-i oprea ratele la locul de munca,in fiecare luna,timp de 4 ani și jumătate.Fostul ei soț a intentat ulterior un alt proces,in care cere jumătate din imobil,fara a putea demonstra că ar fi achitat vreodată vreo rata a imobilului respectiv,susține că are acest drept pt că în acte este coproprietar.Intrebarea mea este următoarea:se pot conexa aceste două dosare,având în vedere faptul că procesul mamei va avea a 3a înfățișare și audierea martorului in luna septembrie, iar în al 2lea dosar mama abia a primit citația la sfârșitul lunii iulie?Putem depune cererea de conexare înainte să avem prima înfățișare in cel de-al 2lea dosar? Va mulțumesc cu recunoștință!
Da. chiar ar fi indicat conexarea dosarelor.
Oricum, până la solutionarea conexarii, este bine ca mama dvs. sa-și facă apărări competente și în celălalt dosar.
Divort in doua orase
2017
Buna ziua.Nepoata mea a parasit domiciliul conjugal fiind batuta de catre sot,soacra .Cand a parasit domiciliul,a ,anuntat politia si protectia copilului.
A ... (vezi toată discuția)
Abandon sau nu
raamonaag
Buna ziua ,
sunt casatorita de 9 ani si am o fetita de 7ani . Din diferite motive nu ne mai intelegem .
Datorita presiunilor psihologige la care suntem ... (vezi toată discuția)