avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Mama mea are pensia minima de 1281 lei. Astăzi cand ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Mama mea are pensia minima de 1281 lei. Astăzi cand ...

Buna seara! Mama mea are pensia minima de 1281 lei. Astăzi cand a primit pensia, a primit cu 5 lei mai puțin. Acești 5 lei sunt opriți pentru CASS. Parca se oprea numai pentru ce depășește 3000 de lei. Este corect? Mulțumesc pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 18:44, 13 August 2025
Cautati raspunsul, aici:www.avocatnet.ro/articol_700...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass oprit la persoanele cu handicap Sms 67 Sms 67 Cass oprit la persoanele cu handicap . Au zis ca nu opresc cass la persoanele cu handicap grav și accentuat și mi-a venit pensia cu oprire de cass fiind ... (vezi toată discuția)
Și din pensia de invaliditate peste 3000 lei trebuie să se ... ionicapopa ionicapopa Și din pensia de invaliditate peste 3000 lei trebuie să se rețină cei 10/100 impozit și 10/100 CASS chiar dacă persoana are și certificat de handicap? (vezi toată discuția)
Mama mea este pensionara cu o pensie de 2195 lei. ... simona_i simona_i Bună ziua! Mama mea este pensionara cu o pensie de 2195 lei. Pe langa aceasta mai beneficiaza si de o pensie de 5128 reprezentand faptul ca este mostenitoarea ... (vezi toată discuția)