avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vreau să mi deschid un cabinet de kinetoterapie. Sunt ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vreau să mi deschid un cabinet de kinetoterapie. Sunt fiziokinetoterapeut. ...

Vreau să mi deschid un cabinet de kinetoterapie. Sunt fiziokinetoterapeut.
Întrebarea mea este, pot lucra cu CNAS dacă nu am medic angajat? Care sunt condițiile să pot lucra cu CNAS?
Mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:59, 14 August 2025
Ca sa puteti lucra cu CNAS trebuie sa fiti furnizor de servicii medicale sau colaborator al unui furnizor de servicii medicale care are deja contract cu CNAS,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate deschide un cabinet de kinetoterapie? nyusziful nyusziful Buna seara. Care sunt posibilitatile efective pentru a deschide un astfel de cabinet? Situatia este urmatoarea: Persoana care doreste sa deschida cabinetul ... (vezi toată discuția)
Deschidere cabinete medicale, colaborare prin cas alin2023 alin2023 Vreau sa deschid un cabinet medical si unul de kinetoterapie, prin colaborare cu cadre medicale. Pot incepe să lucrez prin CAS, in ce consta această ... (vezi toată discuția)
Dețin autorizatie de libera practica fizioterapie. Siabella Siabella Buna ziua. Dețin autorizatie de libera practica fizioterapie si doresc să deschid un cabinet conform cod CAEN 8690 ( PFA sau SRL ).Intenționez să dotez ... (vezi toată discuția)