avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... O notificare făcută de angajator, prin care ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

O notificare făcută de angajator, prin care angajatul ...

Bună ziua!

O notificare făcută de angajator, prin care angajatul este înștiințat ca punctul de lucru actual va fi închis, urmând sa se deschidă un alt punct de lucru, nu trebuie sa conțină si semnatura/ stampila angajatorului? Și nu trebuie sa fie un act adițional la contract, doar o simpla notificare? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:07, 18 August 2025
Notificarile de inchidere nu fac obiectul unui act aditional la c.i.m. ... Potrivit OG nr. 17/2015, persoanele fizice, juridice de drept privat și entitățile fără personalitate juridică nu mai au obligația de a aplica ștampila pe documente.
Ultima modificare: Joi, 14 August 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
Buna ziua! Nu trebuie sa se elibereze în doua exemplare, una sa ramana la angajat?
Nu este notificare de închidere ci de mutare a punctului de lucru. Nici semnatura nu sunt obligați sa pună?
Mulțumesc!
Ultima modificare: Duminică, 17 August 2025
elisay_99, utilizator
Semnatura ar trebui sa o aiba ....in general, se fac in doua exemplare , unul sa ramana la salariat .
Bună ziua! Multumesc pentru răspuns. Angajații au semnat un singur exemplar și l au dat înapoi.
Se poate solicita o copie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional contractului de munca alonso_first_one alonso_first_one Actul aditional se semneaza in 2 exemplare pentru ambele parti.Care sunt aceste parti?ITM si angajator sau angajator si angajat,angajatului i se doar o copie ... (vezi toată discuția)
Plata training in cazul demisiei Lylaa Lylaa Buna seara. Acum cateva luni, cand m-am angajat am fost nevoita sa semnez un act aditional in care era mentionat ca va trebui sa platesc perioada de training ... (vezi toată discuția)
Este nevoie de stampila și semnătura pe anexa 26 pentru șomaj? Vera M Vera M Bună seara, pentru completarea dosarului de șomaj mi s-a cerut și anexa 26, am comunicat acest lucru fostului angajator și am primit de la dânsul ... (vezi toată discuția)