avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... O notificare făcută de angajator, prin care ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

O notificare făcută de angajator, prin care angajatul ...

Bună ziua!

O notificare făcută de angajator, prin care angajatul este înștiințat ca punctul de lucru actual va fi închis, urmând sa se deschidă un alt punct de lucru, nu trebuie sa conțină si semnatura/ stampila angajatorului? Și nu trebuie sa fie un act adițional la contract, doar o simpla notificare? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:42, 14 August 2025
Notificarile de inchidere nu fac obiectul unui act aditional la c.i.m. ... Potrivit OG nr. 17/2015, persoanele fizice, juridice de drept privat și entitățile fără personalitate juridică nu mai au obligația de a aplica ștampila pe documente.
Ultima modificare: Joi, 14 August 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este nevoie de stampila și semnătura pe anexa 26 pentru șomaj? Vera M Vera M Bună seara, pentru completarea dosarului de șomaj mi s-a cerut și anexa 26, am comunicat acest lucru fostului angajator și am primit de la dânsul ... (vezi toată discuția)
Fisa postului obligatoriu înregistrată? Cornea444 Cornea444 Fisa postului poate produce efecte dacă nu este înregistrată în registrul special de fise de post de la compartimentul resurse umane? (vezi toată discuția)
Adeverinta vechime valabila fara stampila mihabi1 mihabi1 Buna ziua,mi-a fost eliberată adeverinta de vechime de la fostul loc de munca ,fără ștamapila doar cu semnătura administratorului firmei si as dori sa ... (vezi toată discuția)