avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bună ziua Angajatorul meu transporta produse ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bună ziua Angajatorul meu transporta produse perisabile( (prajituri) ...

Bună ziua

Angajatorul meu transporta produse perisabile( (prajituri) în masina personala, pe podeaua mașinii. Unde pot sesiza acest lucru și ce se poate intampla în momentul sesizării? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Transport interjudetean paulavisu paulavisu Va rog sa ma ajutati in urmatoare situatie: locuiesc in satul Ciocanari, com Niculesti, jud. Dambovita, situat la 35 km de Bucuresti, langa localitatea Peris, ... (vezi toată discuția)
Perisabilitati margele margele Buna ziua, am si eu o problema legata de perisabilitati va rog sa ma ajutati. Activitatea noastra este de comert cu aman. produse alimentare si am avut niste ... (vezi toată discuția)
Care este cota de perisabilitate la marfuri alimentare? Angelica Huian Angelica Huian Buna ziua, va rog mult sa ma ajutati cu aceste cote de perisabilitate. La marfurile alimentare care sunt cotele de perisabilitate? Cate sticle de ulei au voie ... (vezi toată discuția)