avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sunt minor, am avut un conflict cu un băiat și abia ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sunt minor, am avut un conflict cu un băiat și abia după atâta timp sunt chemat ...

URGENT!,BUNĂ SEARA! scuzați deranjul tuturor.Am o întrebare și o nelămurire în același timp.Ma numesc Cristian și am vârsta de 17 ani,împlinesc vârsta de 18 ani pe data de 10/10/2025,la vârsta de 16 ani am avut un conflict cu un băiat și abia după atâta timp sunt chemat în judecată,băiatul știu ca a fost doar la urgențe iași pentru îngrijiri medicale dar mai puțin 14 zile,în trecut tot la vârsta de 16 ani am avut un dosar penal pe fapta de tâlhărie care s a încheiat cu 4 luni de reeducare dar a fost încheiată acum 5 luni aproximativ,ce pot păți,VA ROG ENORM DE MULT,E URGENT!
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 11:46, 16 August 2025
Care este întrebarea pentru forum?
Cred ca este nevoie sa luați legătura cu un avocat care să studieze dosarul și sa va consilieze în concret.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Important!.bună ziua!,mă numesc cristian și am vârsta de 17 ani,sunt ... criss2007 criss2007 Bună ziua!,mă numesc Cristian și am vârsta de 17 ani,sunt în reeducare neprivativă de libertate pentru fapta de tâlhărie(fapta am făcut-o la vârsta ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! mă numesc cristian și am vârsta de 17 ani,anul ... criss2007 criss2007 Bună ziua! mă numesc Cristian și am vârsta de 17 ani,anul acesta împlinesc vârsta de 18 ani pe data de 10/10/2025,am o întrebare și o nelămurire,sunt ... (vezi toată discuția)
As avea nevoie de cateva informatii in legatura cu o vatamare corporala Lucian91 Lucian91 Salut tutror , ma numesc Lucian si sunt nou pe acest forum am 17 ani implinesc peste 3 luni 18 ani , sunt nou pe acest forum nu stiu daca am scris unde trebuie ... (vezi toată discuția)