avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general După închiderea raportului zilnic z pe casa de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

După închiderea raportului zilnic z pe casa de marcat am mai încasat 8 lei pe terminalul POS.

Bună ziua! După închiderea raportului zilnic z pe casa de marcat am mai încasat 8 lei pe terminalul POS. Puteți să-mi spuneți ce se întâmplă sau ce trebuie să fac pentru ca aceşti bani să rezulte pe raportul zilnic de pe casa de marcat? Vă mulțumesc!
Ultima modificare: Joi, 14 August 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:01, 14 August 2025
Scoateți raportul de pe pos si încă un z de la casa de.marcat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se procedează cu raportul z în situația în care există două case de marcat în aceeași locație, dar încasările se fac aproape exclusiv doar pe una dintre ele? juridic_cas juridic_cas Buna ziua, in situatia in care exista mai multe case de marcat in aceasi locatie, pentru acelasi tip de activitate, dar incasarile se fac pe o singura casa de ... (vezi toată discuția)
De curand am achizitionat o casa de marcat, a fost fiscalizata dar nu o folosesc! lavih lavih Buna ziua,va rog frumos ajutati-ma in urmatoarea problema: Domeniul de activitate a firmei este Repararea echipamentelor electronice si optice.Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Monetar casa marcat smndraghici smndraghici Buna dimineata, Va rog sa-mi spuneti ce se intampla daca acum am observat ca, acum cateva zile s-a omis intocmirea monetarului pt ziua respectiva. Cum sa ... (vezi toată discuția)