avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu fara plata titular invatamant preuniversitar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu fara plata titular invatamant preuniversitar

Buna ziua! Am vazut in alte postari ca in legea din 2011 concediul fara plata al profesorilor era considerat vechime in invatamant si ca legea s-ar fi schimbat intre timp. Imi puteti spune daca prevederea aceasta mai e valabila, conform unei legi actualizate? Nu reusesc sa gasesc singura.
Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 15 August 2025
RamoNNNNNNNNNNNNNNN, utilizator
Cel mai recent răspuns: RamoNNNNNNNNNNNNNNN , utilizator 00:25, 16 August 2025
Art.32 CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCĂ UNIC LA NIVEL DE SECTOR DE NEGOCIERE COLECTIVĂ INVATAMANT PREUNIVERSITAR
(1) Pentru rezolvarea unor situaţii personale, angajaţii au dreptul la concedii fără plată, a căror durată însumată nu poate depăşi 20 de zile lucrătoare pe an calendaristic; aceste concedii nu afectează vechimea în învăţământ.
...
Multumesc! Ma refeream la concediul fara plata pe durata de 1 an de zile, acordat titularului o data la 10 ani. Inteleg ca acea perioada nu este considerata vechime in invatamant. Am inteles corect legea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara plata. contract determinat pe un an Alexandru599 Alexandru599 Bună seara. Mi s-a oferit o oportunitate de a participa la o emisiune Tv. Eu sunt angajat pe perioada determinata in invatamant. Aș putea sa imi iau concediu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. aș dori să solicit un concediu fără plată în ... H.M.Cas. H.M.Cas. Bună ziua. Aș dori să solicit un concediu fără plată în învățământ, pentru 10 luni,în vederea finalizării studiilor în străinătate( ... (vezi toată discuția)
Concediu fără plata învățământ AlinaGeorgiana29 AlinaGeorgiana29 Buna ziua! Lucrez în învățământ de 6 ani cu contract pe perioada nedeterminata și îmi doresc ca începând cu 1 septembrie sa îmi iau concediu fără ... (vezi toată discuția)