avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua dacă vreau să construiesc o magazie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua dacă vreau să construiesc o magazie între casă ...

Bună ziua dacă vreau să construiesc o magazie între casă și gard din osb(placaj) placată cu polistiren cu următoarea dimensiune L=2,5m , l=1,6m, și î= de 2,2m îmi trebuie autorizație ?

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie sau extindere si reparatii? bioana70 bioana70 Buna ziua !Va rog sa ma ajutati cu un sfat .Doresc sa demolez o bucatarie de vara care este trecuta in contractul de v-cumparare sub denumirea de anexa ... (vezi toată discuția)
Imi trebuie autorizatie? Andreea cip Andreea cip Buna ziua,va rog frumos daca stiti sa-mi raspundeti..tatal meu a facut un fel de magazie din placaj ( osb) pe structura metalica din popi prinse in suruburi si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. doresc sa construiesc o magazie in mediul rural cu ... dorin badiu dorin badiu Buna ziua. Doresc sa construiesc o magazie in mediul rural cu urmatoarele caracteristici: - planseu de beton, fara fundatie - structura lemn, pereti OSB - ... (vezi toată discuția)