avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Bună ziua!Pentru o acțiune de fraudă unde mă pot ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Bună ziua!Pentru o acțiune de fraudă unde mă pot adresa ?Mulțumesc! ...

Bună ziua!Pentru o acțiune de fraudă unde mă pot adresa ?Mulțumesc!
Ultima modificare: Vineri, 15 August 2025
Puiu_traby, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:50, 15 August 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca vorbiti de fauda fiscala , adresati-va aici
[ link extern ] /

fraudă de tip Spoofing
email ; alerts@dnsc.ro

Frauda informatică - sesizati Serviciul Combaterea Infracțiunilor Informatice din carul IJP

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont de facebook spart bobocelmarius bobocelmarius mi-a fost spart contul de facebook iar persoana respectiva posteaza in numele meu tot felul de injurii la adresa mea cat si a prietenilor. pot depune plangere ... (vezi toată discuția)
Mail fals (spoofing) Elias23 Elias23 Buna ziua, Am o intrebare, am facut niste glume pe seama unui coleg, la modul ca i-am trimis niste mailuri false ( spoofing ) de pe adresa unui profesor (gen: ... (vezi toată discuția)
Am primit două chitanțe pentru tranzacții paypal pe care nu le-am făcut. care ar putea fi explicația? Alex97 Alex97 Buna seara. In urma cu 10 zile am primit o chitanta pe mail de la PayPal cum ca am achizitionat online carduri cadou pe un site de aplicatii android (Google ... (vezi toată discuția)