avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am aplicat pentru 3 bilete de tratament balnear anul ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am aplicat pentru 3 bilete de tratament balnear anul ...

Bună seara
Am aplicat pentru 3 bilete de tratament balnear anul acesta cu plata biletelor, 2 integral și unul la jumătate. Toate bune și frumoase pana am ajuns la cazare și ni s-a comunicat ca vom sta toți în aceasi cameră,. Adică 3 adulți în într-o cameră de hotel unde abea ai loc să te miști. Am o întrebare la dumneavoastră și anume: e normal sa stea 3 persoane în cameră? Specific ca nu e prima data când merg la tratament balnear.
Vă rog un răspuns concret.
Vă mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Cazare neconforma cu categoria hotelului dor582004 dor582004 Buna ziua, vin cu rugamintea de a ma ajuta in interpretatrea unei situatii de facto la cazarea intr-un hotel de 3*** intr-o localitate balbeara si anume : ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am făcut doar 10 zile de tratament din 12 prevazute ... jeanc jeanc Buna ziua, Am făcut doar 10 zile de tratament din 12 prevazute in biletul de tratament de la casa de pensii,asta datorita datelor de intrare si iesire din ... (vezi toată discuția)
Acordare bilete de tratament persoane cu dizabilitati alexandrina46 alexandrina46 Buna ziua. Am ales astazi, sa ma adresez dvs.in speranta ca ma veti putea ajuta sa rezolv urmatoarea speta. Sunt pensionara cu ... (vezi toată discuția)