avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Am făcut doar 10 zile de tratament din 12 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Am făcut doar 10 zile de tratament din 12 prevazute ...

Buna ziua,
Am făcut doar 10 zile de tratament din 12 prevazute in biletul de tratament de la casa de pensii,asta datorita datelor de intrare si iesire din statiune si zilelor libere legale (ex. 1 Mai )
Cum pot cere restituirea cuantumului celor 2 zile de tratament neefectuate,deoarece am platit 50% din pretul biletului ?!
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 09:11, 30 Aprilie 2025
Nu veti primi nici o restituire, daca ati inteles sa plecati cu 2 zile mai devreme a fost alegerea dumneavoastra.

Nu ați înțeles,nu ies zilele din calcul,n-am plecat mai devreme!!!
Dacă știți să îndrumați rezumați-vă la răspuns,nu la răutăți.

Dapix a scris:

Nu veti primi nici o restituire, daca ati inteles sa plecati cu 2 zile mai devreme a fost alegerea dumneavoastra.

Nu v-am raspuns cu rautate, n-aveam nici un motiv.
V-am spus ca nu se fac decontari pentru diferite motive sau nemultumiri ale beneficiarilor de tratament balnear.

Fiecare serie de tratament balnear are o durată de 16 zile, care include cazarea la hotel, trei mese pe zi și tratament pentru 12 zile.

Plata se face la pachet pentru toate serviciile si necesitatile oferite.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Aprilie 2025
Dapix, utilizator
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dapix, omului nu i se face tratament pt ca sunt zile libere pt angajați, asta e problema, nu ca omul pleacă mai devreme pt ca nu pleacă dsr nu beneficiază de tratament.
A lămurit omul acest aspect. Problema este că în practică nu se fac astfel de decontări ale banilor. Nici un administrator de stațiune aprobă astfel de cereri, decât în cazuri extreme.

Doar INSTANȚA de judecată ar putea să-i facă dreptate celui nedreptățit în acest caz.
Trebuie să dea în judecată societatea care administrează stațiunea.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Aprilie 2025
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces de partaj -interogarea reclamentei, a paratului si a martorilor carolinacaro carolinacaro Buna seara, Am marea rugaminte sa ma luminati si pe mine intr-o problema. Din nefericire nu am reusit sa-l conving pe fostul meu sot ca este mai convenabil ... (vezi toată discuția)
Pana cand o viata amara? lucian75 lucian75 dupa problemele avute la fostul loc de munca..f multe abuzuri etc..situatia pare sa se repete iar..dar ce e de facut si cand o sa scapam si noi de astfel de ... (vezi toată discuția)
Deplasare liber profesionist rolandz rolandz Buna ziua,am și eu o întrebare privind deplasarea in interes profesional,eu fiind liber profesionist nu am o adeverința de la angajator și pot completa ... (vezi toată discuția)