avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Sunt pensionar in varsta de 73 ani.Daca doresc sa ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Sunt pensionar in varsta de 73 ani.Daca doresc sa renunt la cetatenia ...

Sunt pensionar in varsta de 73 ani.Daca doresc sa renunt la cetatenia romana-in semn de protest fata de umilintele suferite de statul roman ,atat in fostul regim comunist (fiind nepot de chiabur) si in prezent cand sunt silit sa inghit minciunile si umilintele organelor abilitate ale statului ,si anume Garda de mediu,ministerul mediului,directia de sanatate dar in primul rand de SC Rompetrol SA care prin rafinaria Vega din Ploiesti ,ne sufoca(gazeaza) zi si noapte de peste un an de zile,autoritatile sus amintite raspunzand doar cu minciuni, IMI PIERD DREPTUL LA PENSIE SAU NU?! Dreptul la vot pot sa-l pierd,imi este scarba de actualii politicieni.
Cel mai recent răspuns: onu123 , utilizator 18:38, 16 August 2025
Eu va inteleg frustrarea , dar credeti ca , luand o asemenea masura , ii va pasa cuiva ? as zice ca nu …
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 August 2025
CHKa, utilizator
Nu va pierdeti dreptul la pensie, prin pierderea cetateniei.
Multumesc pentru raspuns.
Ma faceti sa inteleg ca si dvs .slujitorii asa-zisei justitii din tara noastra,sunteti nepasatori la suferintele oamenilor ca si ceilalti bugetari(multi impostori,corupti si incompetenti).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pro si contra protestului magistratilor Cabinet de avocat Liliana Grădinaru Cabinet de avocat Liliana Grădinaru Sunt foarte curioasa cum vad atat cei din magistratura, dar mai ales cei din partea cealalta a salii (avocatii, justitiabilii, consilierii juridici) acest ... (vezi toată discuția)
Guvernul boc a fost demis Alin Popescu Alin Popescu http://www.mediafax.ro/politic/guvernul-boc-2-a-fost-demis-motiunea-de-cenzura-a-fost-adoptata-4985350 Pareri? Ce urmeaza? Eu chiar sunt curios cam ce gen ... (vezi toată discuția)
Adevar si minciuna trope_doi trope_doi “Uneori adevarul iese la suprafata fara sa fie cautat” (Menandros) Foarte multi oameni scriu si/sau vorbesc despre adevar… Unii spun: ... (vezi toată discuția)