avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA pentru vânzare de candele și lumânări
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA pentru vânzare de candele și lumânări

Bună ziua.
Pot deschide un PFA pentru vânzare de candele și lumânări ?
Îmi trebuie neapărat casă de marcat?
Ultima modificare: Duminică, 17 August 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:52, 17 August 2025
Daca detineti acordul de vanzare din partea episcopiei.
Nu am înțeles nimic din ceea ce ați spus eu am întrebat dacă pot face PFA și dacă îmi trebuie casă de marcat de restul cu episcopia mă ocup eu.
Da, va puteti deschide un PFA

Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării a persoanei fizice autorizate
[ link extern ]

OUG 28/1999
art. 1
(1) Operatorii economici care încasează, integral sau parțial, cu numerar sau prin utilizarea cardurilor de credit/debit sau a substitutelor de numerar contravaloarea bunurilor livrate cu amănuntul, precum și a prestărilor de servicii efectuate direct către populație sunt obligați să utilizeze aparate de marcat electronice fiscale.
...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de marcat la pfa cu cod caen 0113 lavinia689 lavinia689 Am infiintat un pfa pe cod caen 0113..am nevoie de casa de marcat? (vezi toată discuția)
Casa de marcat pt activitate doar cu pj. shakuri shakuri Buna ziua. Intentionez sa infintez un PFA pentru activitatatea de \"\"Evaluator de risc la securitatea fizica\"\". Intrebarea este: Am nevoie de casa de ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal/factura/chitanta octam octam Buna ziua! 1)Pentru un SRL prestari servicii cod caen 7112 este necesara casa de marcat? 2)Pentru persoanele fizice se poate emite factura si chitanta cu ... (vezi toată discuția)