avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort pronuntat in afara tarii acum 8 ani dar ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort pronuntat in afara tarii acum 8 ani dar impossibil de evacuat fostul sot neproprietar

Buna ziua! Am divortat acum 8 ani. De atunci ma judec cu fostul sot privind partajul in Romania, dosar care are ca obiect apartamentul cumparat de mine inaintea casatoriei dar cu credit ipotecar. De 8 ani nu am reusit sa-l évacuez intrucat dosarul deschis Pentru evacuare a fost suspendat pana la solutionarea dosarului privind partajul.
Nici pana in présent nu am o hotarare judecatoreasca définitiva privind partajul.
De vandut apartamentul nu pot, de inchiriat nici atat avand in vedere ça are inca hainele si obiectele fostului sot.
Ce ma sfatuiti sa fac ? Pot sa-I atunci hainele? Doresc sa zugravesc apartamentul si sa-l inchiriez. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Un membru al familiei mele a divortat de mai bine de 5 ani si ... Maria Rebecca Maria Rebecca Un membru Al familiei mele a divortat de mai bine de 5 ani si fostul sot refuza sa-si ia hainele din apartament, proprietatea sotiei, insa achitat in timpul ... (vezi toată discuția)
Divort cirsteaiulian cirsteaiulian am un copil de 8 ani,am apartament prin credit ipotecar,o masina si inca doua credite,sotia nu lucreaza,vreau sa divortez, ce trebuie sa fac? (vezi toată discuția)
Divort ,hartuire,agresiune dupa divort ghita42 ghita42 Sunt divortata de 12 ani,locuiesc separat intr-o locuinta donata in timpul divortului de fostul sot ,pentru ca in timpul casatoriei am vandut o ... (vezi toată discuția)