avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inmormantare .Prietena mea este in varsta si nu are ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inmormantare .Prietena mea este in varsta si nu are mostenitori directi. Are ...

Prietena mea este in varsta si nu are mostenitori directi. Are o ruda de gradul IV (verisoara primara) in Spania si ii e teama ca nu poate veni s-o inmormanteze. Ce act imi poate face mie, astfel incat s-o pot inmormanta. Nu vreau sa mostenesc apartamentul si locul la cimitir care ii apartin prietenei mele.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:29, 17 August 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La notar se poate face un contract de mandat.
Are groapă? Va lasa niste bani si instrucțiuni si e de ajuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de veci- cedare, concesiune, donatie.... alexandru andra alexandru andra Buna ziua Acum 8 ani am inmormantat tatal intr-un loc de veci al unei cunostinte care este mostenitoarea gropii respective. Acum dupa atata timp vreau sa ... (vezi toată discuția)
Testament Adina_S Adina_S Mama mea a avut grija 4 ani de o verisoara a ei aceasta fiind grav bolnava.Respectiva doamna avea doi nepoti dupa sot in strainatate care nu au venit s-o vada ... (vezi toată discuția)
Dreptul la participare la dezbatere succesiune ( rude de gr 4 ) mariana55_ro mariana55_ro Verisoara mea din partea mamei a decedat .nu a avut copii , parintii si bunicii ei erau morti de mult ..singurele rude sant cateva matusi si veri.( 16 la ... (vezi toată discuția)