avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! 1.Ce se poate face in cazul in care s-a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! 1.Ce se poate face in cazul in care s-a semnat promisiune ...

Bună ziua!
1.Ce se poate face in cazul in care s-a semnat promisiune de v-c in anul 2023 si nu va fi intabulat imobilul pana la 2 aug 2026?
2. Cum putem sa ne facem cărțile de identitate in acest caz? Locuim efectiv în imobil.
3. Promisiunea nu a fost înscrisă in cartea funciara. Asa ne-au pus sa semnam! Ca suntem de acord sa nu fie iiscrisa.
Ultima modificare: Duminică, 17 August 2025
M,.i, utilizator
Cel mai recent răspuns: M,.i , utilizator 16:56, 17 August 2025
Puteti face carte de identitate provizorie
Si referitor la celelalte probleme? As dori răspuns d.p.d.v. al avocatului!
Mulțumesc @

gi-jane2 a scris:

Puteti face carte de identitate provizorie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promisiunea de vanzare-cumparare imobil si rezilierea acesteia mariana_aba mariana_aba Buna ziua, am semnat o promisiune de vanzare a unui imobil... iar aceasta promisiune va fi inscrisa si in cartea funciara. As avea cateva intrebari: 1. ... (vezi toată discuția)
Cumpararea unui teren. inscris sub semnatura privata. hotarare care tine loc de act autentic uttzza uttzza Potrivit NCC se poate incheia un contract de vanzare cumparare a unui teren printr-un inscris sub semnatura privata? Vanzatorul este neproprietar ( in CF ... (vezi toată discuția)
În anul 2015 am fost obligat să semnez o promisiune de vânzare a unui imobil, care a fost notată în cartea funciară. după ce perioadă și în ce condiții poate fi radiată? sergiu82 sergiu82 In anul 2015 am fost obligat sa semnez o promisiune de vanzare a unui imobil, iar acea promisiune a fost inscrisa in cartea funciara..dupa ce perioada se ... (vezi toată discuția)