avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Buna ziua Impozit pe veniturile din drepturi de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Buna ziua Impozit pe veniturile din drepturi de proprietate intelectuala ...

Buna ziua
Impozit pe veniturile din drepturi de proprietate intelectuala se poate plati in contul unic ?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:54, 23 August 2025
Da, impozitul pe veniturile din drepturi de proprietate intelectuala se poate plati in contul unic.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cas pentru drepturi de autor raluca_n raluca_n Buna ziua, Daca in perioada in care am fost studenta am obtinut venituri pe baza drepturilor de proprietate intelectuala, trebuie sa platesc CAS? Doresc sa ... (vezi toată discuția)
Contract drepturi autor Patience Patience Buna ziua, Trebuie sa inchei un contract de drepturi de autor si nu am mai facut asta pana acum, asa ca, dupa ce am cautat informatii pe net, vin si va ... (vezi toată discuția)
Impozit dividende Lizuca12 Lizuca12 Buna ziua, Am depus decl 100 pentru impozit dividende 604. impozit pe venturi din dividende distri. pers fizice ( actionarii sunt 2 peroane fizice) . ... (vezi toată discuția)