avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Mi-a fost suspendat permisul de conducere din ianuarie ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Mi-a fost suspendat permisul de conducere din ianuarie și trebuie să fac test MPU...

Bună .ziua.Am o problemă gravă.Mi-a fost suspendat permisul de conducere din ianuarie și și trebuie să fac test MPU dar azi am
Condus fără permis și am luat și un bliz în Germania Manheim).Ce se poate întâmpla?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 17:21, 17 August 2025
1 an închisoare sau amenda penală. Căutați un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună .ziua.am o problemă gravă.mi-a fost suspendat permisul ... Ella1975 Ella1975 Bună .ziua.Am o problemă gravă.Mi-a fost suspendat permisul de conducere din ianuarie și și trebuie să fac test MPU dar azi am Condus fără permis ... (vezi toată discuția)
Permisul meu este suspendat încă din ianuarie ... Ella1975 Ella1975 Bună seara .Permisul meu este suspendat încă din ianuarie 2025 și am Dat un test MPU și aștept Rezultatul dar acum câteva zile m-a Prins ca ... (vezi toată discuția)
Interzicere drept de conducere in germania Valentinstancu15 Valentinstancu15 Am lucrat o perioada ca sofer profesionist in Germania. Intradevar nu am nici o scuza din cauza vitezei am reusit sa acumulez 8 puncte de penalizare. ... (vezi toată discuția)