avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Impozit chirie apartament pentru care am rata la banca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Impozit chirie apartament pentru care am rata la banca

Bună ziua

Am si eu o intrebare: dacă am cumpărat in 2025 cu credit bancar un apartament intr-un bloc si vreau sa il inchiriez ca persoana fizica, ce impozit voi plati la stat? Se poate deduce rata la banca din cheltuieli?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:39, 17 August 2025
Nu se deduce din impozit care e de 10%

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri pfa: diferite contracte d3rb3d3u d3rb3d3u Am niste nelamuriri legate de PFA. De exemplu, mi-am cumparat apartament si platesc o rata lunara la el. Activitatea PFA-ului se desfasoara in acest ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament ipotecat elisa17 elisa17 vreau sa inchiriez un apartament care este cumparat prin imprumut bancar (ipotecat). are dreptul proprietarul sa mi-l inchirieze? (vezi toată discuția)
Cum sa gestionez impozitul la un imobil cumparat prin credit cu apartamente destinate inchirierii? banghi101 banghi101 Situatia data: cumpar un imobil destinat exclusiv inchirierii. Achizitia s-ar face si prin credit bancar. Cum este mai cost-eficient sa incadrez imobilul din ... (vezi toată discuția)