avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am făcut dializă 2 ani. În martie 2024 am făcut ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am făcut dializă 2 ani. În martie 2024 am făcut transplant. ...

Am făcut dializă 2 ani. În martie 2024 am făcut transplant. Am avut gradul 1 grav până în august 2025 iar acum la revizuire mi au dat UȘOR!!!
Pot face contestație? Sunt dependentă de imunosupresoare deci imunitatea O. Iar cu munca mai ușor. Nu cunosc legea. E corect?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 08:46, 18 August 2025
Gradul UȘOR presupune că sunteți vindecată, și ați scăpat de handicapul grav.
Aveți dreptul să depuneți contestație la Comisia superioară de expertiză, dar .......
Ultima modificare: Luni, 18 August 2025
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare,stiu ca poate nu trebuie sa adresez aici aceasta intrebare ... ALEXYmihai ALEXYmihai Salutare,stiu ca poate nu trebuie sa adresez aici aceasta intrebare dar poate a mai trecut cineva prin aceasta situatie si ma poate indruma sau imi da un ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ingrijitor copil cu handicap ionsilviu ionsilviu am un copil de 3 ani care la varsta de 1 an i-a cazut resoul electric pe fata,a urmat transplant de piele de pe picior si dupa aceea multe operatii,pe toata ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate Bob67 Bob67 Buna ziua ! Am 46 de ani si sunt bolnav de insuficienta renala cronica -stadiu terminal din anul 2012 fiind dependent de dializa de 3 ori pe saptamana . Tot ... (vezi toată discuția)