avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Dupa primirea deciziei de la comisie de evaluare ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Dupa primirea deciziei de la comisie de evaluare medicala in ...

Dupa primirea deciziei de la comisie de evaluare medicala in care sa modificat gradul trebuie sa depun acte din nou la casa de pensi ,precizez ca sunt la prima evaluare ,ca sa primesc in continuare pensia de boala
Ultima modificare: Luni, 18 August 2025
Emilus78, utilizator

Alte discuții în legătură

Drepturile unui bolnav cu schizofrenie paranoida ionica3727 ionica3727 Buna ziua, va deranjez din nou pentru a clarifica urmatoarele intrebari pe care le detin. Sora mea, are drepturile parintesti suspendate, din iunie anul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. am și eu o întrebare. dacă sunt în șomaj și ... Petcu Marian Petcu Marian Bună ziua. Am și eu o întrebare. Dacă sunt în șomaj și am fost la comisia de evaluare medicala de unde am primit o decizie cu încadrarea în grad 2 ... (vezi toată discuția)
Conditii pensionare - persoane cu dizabilitati - 2016 florintb florintb Bun gasit, Sunt o persoana cu dizabilitati gradul 2, accentuat (din nastere) si am 39 ani. Sunt angajat din anul 2006, in domeniul IT. In acelasi timp, ... (vezi toată discuția)