avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am trimis 5000$ prin banca din America la Timisoara la ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am trimis 5000$ prin banca din America la Timisoara la banca ...

Am trimis 5000$ prin banca din America la Timisoara la banca la Romania ING.Pe baza de promut.Persona care a primit bani numai responde.Pot sa fac ceva legal .Daca pote sa ma ajuta cineva.

Alte discuții în legătură

Buna seara,am primit o amenda de 5000 de lei,si scrie ca trebuie ... Butarita daniela Butarita daniela Buna seara,am primit o amenda de 5000 de lei,si scrie ca trebuie sa o platesc integral in 15 zile.Imi spuneti,va rog,daca pot sa fac ceva sa o platesc in ... (vezi toată discuția)
Donatie sau pacaleala?! ioana miu ioana miu Buna ziua, Revin la dv cu o alta intrebare:-fata mea este studenta in Anglia.Si-a postat un anunt pe net pt un job si asa a fost contactata de un domn din ... (vezi toată discuția)
Asigurare medicala turist american bejenaru bejenaru Buna ziua! As avea nevoie de cateva sfaturi: Un prieten, turist american a fost operat de urgenta in romania. la externare i s-a inmanat decontul pentru ... (vezi toată discuția)