avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Contract de muncă cu timp parțial 4 ore
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Contract de muncă cu timp parțial 4 ore

Buna ziua!

Am avut contract de muncă cu timp parțial 4 ore in perioada 1985-1990, fiind studenta la seral. Cum se calculează stagiul de cotizare?
In aceeasi perioada am avut si 2 luni concediu fara plata, ptr studii. Cu cat se reduce stagiul de cotizare? Cu o luna?

Multumesc!
Stefana
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:08, 19 August 2025
Calculul se face raportat la durata timpului de munca ...1985 -1990 ..inseamna aprox . 5 ani ..stagiu 2 ani si 6 luni

2 luni concediu fara plata = 2 luni reducerea stagiului de cotizare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretare juridica stagiu asimilat tstefana tstefana Buna ziua, In perioada 1985-1990 am lucrat 1/2 norma si am urmat cursurile universitare la seral, cu frecventa. In aceasta perioada, anual, am beneficiat de ... (vezi toată discuția)
La pensionare, la 2 ore lucrate pe zi, cum se calculează vechimea în muncă ... Dapix Dapix La 2 ore lucrate pe zi, cum se calculează vechimea în muncă la pensie`? De exemplu la 4 ani lucrați cu 2 ore pe zi, se consideră 1 ani vechime în ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ma numesc adrian dima, angajat liberty galati din ... Adrian D Adrian D Buna ziua, Ma numesc Adrian Dima, angajat Liberty Galati din 1988, iar in perioada martie 1990- ianuarie 1993 am lucrat la program de 4 ore(in baza HG 41 ... (vezi toată discuția)