avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Reclame / carti de vizita in cadrul unei firme de ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Reclame / carti de vizita in cadrul unei firme de taximetrie

Buna ziua. Am preluat de curant o firma care are ca domeniu de activitate, taximetria, are doar o singura masina. Intrebarea mea este:

Avand in vedere ca este un autoturism care sta in oras undeva la 12 ore aproximativ / zi. Am posibilitatea sa afisez reclamele altor firme pe masina? Sau sa pun in spatiul destinat pasagerilor carti de vizita?

Adica o optimizare a castigului. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Deducere tva autoturism niculaica diana mariana niculaica diana mariana Sunt administratorul unei firme nou infiintate si nu am inca nici un angajat. Urmeaza sa fac angajari cat de curand. Doresc sa cumpar un autoturism cu 8+1 ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate cheltuieli combustibil b_mihaela b_mihaela Buna ziua . Conform OUG34/2009,societatile com nu mai au voie sa deduca chelt.cu combustibilul pt vehicule ruteiere motorizate care sunt destinate exclusiv ... (vezi toată discuția)
Deducere tva la autoturisme goian goian Buna, se poate deduce tva-ul pentru un autoturism cumparat pe firma? Firma are domeniu de activitate comert cu masini unelte, are un angajat pe postul de ... (vezi toată discuția)