avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am făcut o reclamație la poliție pentru deranjarea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am făcut o reclamație la poliție pentru deranjarea ...

Bună ziua!
Am făcut o reclamație la poliție pentru deranjarea liniștii publice și injurii aduse la persoana mea cât și a părinților care sunt decedați. Am primit un plic în care se menționează ca au fost sancționați cu amendă. Am dreptul să știu in concret ce sancțiuni s-au aplicat pentru fiecare infracțiune? Conform cărui articol sau lege?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: carlitosbest , utilizator 18:41, 20 August 2025
Au fost amendati contraventional pe Legea 61/1991
Ultima modificare: Miercuri, 20 August 2025
carlitosbest, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am făcut o plângere la poliție pentru tulburarea liniștii ... Jose07 Jose07 Am făcut o plângere la poliție pentru tulburarea liniștii publice și insulte aduse persoanei mele cat și părinților care sunt decedați. Am primit o ... (vezi toată discuția)
Amenda Respect968 Respect968 Buna seara! Am si eu o nelamurire : am o amenda neplatita de 2 ani si acum as vrea sa incep soala de soferi...as vrea sa stiu daca acea amenda care o am ma ... (vezi toată discuția)
Injurii la locul de munca yanachis yanachis Va rog sa-mi spuneti daca, unei persoane i se aduc injurii la locul de munca, cu martori, aceasta poate depune plangere penala? Va multumesc! (vezi toată discuția)