avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sofer, loc de munca fix sau mobil ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sofer, loc de munca fix sau mobil ?

Buna ziua!
In contextul in care trebuie sa angajam (dupa multi ani de pauza) un sofer care va trebui sa faca delegatii in toata tara, dar periodic , poate la 2 saptamani,poate mai des, in functie de solicitari.
Deci lucreaza si in oras, si in delegatii : locul sau de munca este considerat mobil ? Daca da, ce judet se va trece in Reges si ce exemplu de indemnizatie de mobilitate ( minim necesar) am putea sa-i oferim ?

Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:13, 19 August 2025
sintagma " Poate " nu se inregistreaza in acte / reges ..alegeti o singura varianta .. in opinia mea, din ce ati postat , locul de munca : fix.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer loc de munca cristina_huszarr cristina_huszarr Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti intr-o “ speta” : La o firma cu 20 de angajati , cu 4 puncte de lucru (4 magazine in acelasi oras) un angajat A (functia ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog frumos, daca este cineva amabil si ma poate ... oana.lazar@monsson.eu oana.lazar@monsson.eu Buna ziua, Va rog frumos, daca este cineva amabil si ma poate ajuta, acum cu trecerea in REGES ONLINE am descoperit ca anumite persoane au in contract sediu ... (vezi toată discuția)
Program flexibil de lucru AndradaCristu AndradaCristu Buna ziua, daca ma poate ajuta cineva cu o lamurire: in cazul in care unitatea doreste sa ofere program flexibil angajatilor, cum se specifica acest aspect in ... (vezi toată discuția)