avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
LIVE, ACUM (498 PARTICIPANȚI) Reforma fiscală 2025-2026: Implicații și strategii de optimizare
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... As vrea sa stiu unde se gaseste arhiva SC Dambovita ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

As vrea sa stiu unde se gaseste arhiva SC Dambovita Morarit-Panificatie SA

Unde se afla arhiva SC Dambovita Morarit-Panificatie SA ??
Cod fiscal RO 701 Nr. Reg. Comert j40/394/1991
Sediul , cel putin in perioada 1987-2001, era in Str. Dinu Vintila Sect. 2 Bucuresti
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:11, 19 August 2025
DIMBOVITA MORARIT PANIFICATIE SA
Adresa:Str. JEAN-ALEXANDRU STERIADI nr.11, Bl:M3 , PARTER, CAMERA 5 Bucureşti sect 3

SUSPENDARE ACTIVITATE din data 01 Decembrie 2022

Intrebati la ONRC despre situatia societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde găsesc arhiva sc grivița sa, bucurești. am lucrat acolo ... Mircea Mihalcea Mircea Mihalcea Unde găsesc arhiva SC Grivița SA, București. Am lucrat acolo din anul 1991 până în anul 1994.,am nevoie să-mi elibereze o adeverință pentru grupa de ... (vezi toată discuția)
Important! silviarusanescu silviarusanescu va rog sa ma ajutati, caut arhiva SC Orizont SA, pentru fosti salariati. Am nevoie de o adeverinta cu anii prestati la aceasta institutie. Va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ,am nevoie de o informație ...firma arcom mai funcționează ... Ram01994 Ram01994 Buna ziua ,am nevoie de o informație ...Firma Arcom mai funcționează ?Am mare nevoie de o vechime de la ei pentru tatăl meu , pentru pensie dar pe internet ... (vezi toată discuția)