avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... O echipă de muncitori a intrat pe terenul meu, fără ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

O echipă de muncitori a intrat pe terenul meu, fără ştiinţa ...

O echipă de muncitori a intrat pe terenul meu, fără ştiinţa mea şi a tăiat toţi arborii, pe o suprafaţă de cca 1500 mp, suprafaţă în pantă. în bătaie de joc, lăsând cioate de 1 m înâlţime, dar şi pe acelea, le-a despicat. A lăsat acolo tot ce a tăiat. Firma care a tăiat susţine că a lucrat la comanda Transelectrica, pentru defrişarea culoarului unei reţele de 220V. Întrebare: ce pot face pentru a obţine despăgubiri pentru distrugerile făcute şi , practic, de la cine mi se cuvin despăgubiri? Mulţumesc.

Alte discuții în legătură

Vă scriu pentru a vă solicita un punct de vedere și un sfat ... CristiFxxxxxN CristiFxxxxxN Vă scriu pentru a vă solicita un punct de vedere și un sfat juridic în legătură cu o situație care mă preocupă profund și care implică încălcarea ... (vezi toată discuția)
Grilele notariale ( depagubirile anrp) Hamarsold1944 Hamarsold1944 DESPAGUBIRILE LA ANRP SE FAC DUPA GRILA DIN 2013. DACA LA CRAIOVA CASELE DIN ZONA A SUNT EVALUATE LA SUMA DERIZORIE DE 970 LEI/ MP SI TERENUL ESTE EVALUAT LA ... (vezi toată discuția)
Cum sa salvam padurile in romania? Gherasim Cosmina Gherasim Cosmina Ce legislatie exista in Romania pentru protectia padurilor? Cum se pune in executare? Ce ar putea fi modificat la ea? (vezi toată discuția)