avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pot locui și lucra din Elvetia pe PFA romanesc, ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pot locui și lucra din Elvetia pe PFA romanesc, pentru o firma ...

Pot locui și lucra din Elvetia pe PFA romanesc, pentru o firma din Romania (sau alta tara din UE) in mod legal?

Este posibil sa lucrez pe PFA romanesc si sa plătesc taxe in Elveția pentru a obtine reședința, ca sa locuiesc permanent acolo?

Sau este necesar sa am echivalentul legal al PFA-ului din Elvetia?

Alte discuții în legătură

Statut cetatean roman in elvetia GEORGE STAHIESCU GEORGE STAHIESCU Buna ziua, Ma confrunt cu o probleme extrem de delicata, zic eu, fiind si extrem de dezorientata...ma aflu in Elvetia, am venit acum 7 luni cu un contract ... (vezi toată discuția)
Pfa inregistrat in romania IOAN EUGEN IERCOSAN IOAN EUGEN IERCOSAN Ca PFA inregistrat in Romania pot desfasura activitati si in alte tari membre UE? (vezi toată discuția)
Lucru pfa in olanda kdesign kdesign Buna ziua, Am o problema, caut pe internet solutii si raspunsuri dar nu prea reusesc sa gasesc nimic. Eu lucrez ca freelancer pe PFA (cod caen 6202, norma ... (vezi toată discuția)