avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... incepand cu 1 august 2025, un copil-student care face ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

incepand cu 1 august 2025, un copil-student care face facultatea ...

incepand cu 1 august 2025, un copil-student care face facultatea la zi, pana la ce varsta este scutit de cass. mentionez ca nu are venit si poate beneficia de scutire cass si dupa varsta de 26 de ani?
Ultima modificare: Miercuri, 20 August 2025
georgetag, utilizator
Cel mai recent răspuns: georgetag , utilizator 12:52, 20 August 2025
va multumesc pentru clarificarea situatiei..
o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare card european de sanatate studentilor care invata in strainatate takanuva takanuva In CODUL FISCAL apar, ca si persoane care nu platesc CASS dar sunt asigurate in sistemul public, studentii pana la 26 ani care nu au venituri din munca; ... (vezi toată discuția)
Intrebari despre pensia de urmas Florentina Mihaela Florentina Mihaela Buna ziua! Fiica mea este studenta la cursuri de zi si are pensie de urmas de la tatal ei. Avem o garsoniera in coproprietate ( a facut parte din masa ... (vezi toată discuția)
Calitate asigurat cnas caramileam caramileam Buna ziua, Pe scurt, nu indeplinesc calitatea de asigurat pentru ca am 26 de ani, desi sunt student. Conditia lor este simpla, sa am intre 18-26 de ani si sa ... (vezi toată discuția)