avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
LIVE, ACUM ESG în România: Reglementări și implementarea practică a cerințelor de raportare
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua ,am primit un formular de cerere, precum ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua ,am primit un formular de cerere, precum că sunt ...

Bună ziua ,am primit un formular de cerere, precum că sunt chemată in judecata ,de către CREDYT INKASO ,in urma unui abonament făcut de către mine ,apoi am renunțat din motive personale ,Am de plata suma de 2000 de lei ,nu pot achita ,ce este de făcut dacă nu mă prezint la judecata ?
Ce poate sa mi facă ,avavd in vedere că nu am nimic pe numele meu !
Abonament făcut în anul 2022
Ultima modificare: Miercuri, 20 August 2025
MadllenB, utilizator
Când a fost făcut abonamentul ?
2022

Adrian ALBU a scris:

Când a fost făcut abonamentul ?

Va urma o admitere a cererii și veți putea fi executată silit. Dacă nu dețineți bunuri, vi se va putea popri contul sau se poate face ăpprire direct la angajator, după caz.
Plătiți și cheltuieli de judecată... mai bine recunoșteați până la primul termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! suntem 2 frati,mostenitori ai unei garsoniere in ... alicep alicep Buna seara! Suntem 2 frati,mostenitori ai unei garsoniere in care nu a mai locuit nimeni din 2011. In 2015 fratele meu a fost chemat in judecata pentru o ... (vezi toată discuția)
Ce se poate întâmpla dacă nu achit despăgubirile stabilite de instanță? Apoapo Apoapo Bună dimineața. În anul 2022 am fost chemat în judecata într-un proces civil deoarece câinele meu ( la acea data câinele era în grija concubinei ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare - partile implicate atlantiana atlantiana Am castigat un proces (fond si recurs) si partea adversa (sa ii spunem X) trebuie sa imi plateasca cheltuielile de judecata, 500 lei. Pentru asta am apelat la ... (vezi toată discuția)