avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua. Doresc să mă lămurească un avocat ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua. Doresc să mă lămurească un avocat specializat. ...

Buna ziua. Doresc să mă lămurească un avocat specializat.
Mai exact mama și tatăl meu in anul 2000 au avut o firma care a intrat în insolventa au fost făcute demersurile pentru executare silita prin anul 2020 ei neavând bunuri pe nume și lucrează amabil în străinătate. In luna iunie 2025 mama a deschis un cont curent în valută la o banca romana, unde a și depus sume de bani, in luna iulie 2025 a fost pusă poprire pe cont de la ANAF, se mai poate face ceva aceasta datorie nu ar fi trebuit să fie prescrisă? Aștept un răspuns va mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 12:37, 20 August 2025
Aveați posibilitatea de a formula o contestație la executare în termen de 15 zile de la data la care s-a făcut poprirea.
Se pare că termenul de 15 zile a trecut.
Nu mai puteți face nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspundere administrator asmed asmed Buna seara Am avut o societate si in 2014 cei de la ANAF mi au dat raspundere administrator cu sarcina pe casa care locuiesc.Mentionez ca nu am contestat in ... (vezi toată discuția)
Ajutor! probleme cu un pfa Dainelli Dainelli În anul 2011 am înființat un PFA la normă ,la recomandarea contabilei, pe care nu am reușit să-mi desfășor activitatea și nici nu am avut venituri ... (vezi toată discuția)
Popriere cont in mod gresit georgiana.td georgiana.td In anul 2011 sotul meu a primit o amenda penala, de 3000 de lei. Dupa contestatii , a achitat-o la ANAF, in 2013. Azi a fost sunat de la banca ca i-a fost pusa ... (vezi toată discuția)