avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Am descoperit o neconcordanta între ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Am descoperit o neconcordanta între specializarea ...

Buna ziua! Am descoperit o neconcordanta între specializarea mea de asistent de fizioterapie si specializarea din revisal ,unde sunt sunt trecuta ca asistent generalist. Cum pot rezolva aceasta situație, deoarece este un fals în actele revisal.
Cel mai recent răspuns: Corina Chiriță , utilizator 13:31, 20 August 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In c.i.m. ce functie aveti mentionata ? Erati calificat ca asistent de fizioterapie la data angajarii?

Revisal-ul este o aplicatie , nu are acte.
În funcție de asistent de balneofizioterapie încă de la începutul activității profesionale

Cornel Vasile a scris:

In c.i.m. ce functie aveti mentionata ? Erati calificat ca asistent de fizioterapie la data angajarii?

Revisal-ul este o aplicatie , nu are acte.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este posibil ca in REVISAL codul COR aferent acelei functii sa nu fi fost introdus ..se poate face corectie la functie si totul devine normal.
Vă mulțumesc pentru promptitudine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, sunt asistent de balneofizioterapie și încadrarea ... Corina Chiriță Corina Chiriță Bună ziua, sunt asistent de balneofizioterapie și încadrarea mea în cadrul revisal sunt încadrată ca asistent generalist. Din 1994 sunt în funcție de ... (vezi toată discuția)
Doresc consiliere in domeniu mvioleta_28@yahoo.com mvioleta_28@yahoo.com Lucrez ca Asistent Medical la o clinica privata cu profil balneofizioterapie,iar in decursul anului trecut am efectuat un Curs de Formare Profesionala pentru ... (vezi toată discuția)
Modificare cor conform ordin 123/123/2015 crenguta79 crenguta79 Buna ziua. Incepand cu 09.03.2015 a fost introdus cod COR pentru postul de asistent medical radiologie, iar incepand cu mai 2016 a fost modificat si Revisalul ... (vezi toată discuția)