Printr-o hotarare judecatoresca definitiva, familia mea extinsa a castigat o despagubire de in jur de 400.000 euro ca despagubire de la stat ca urmare a unei exproprieri ilegale a statului roman.
Beeneficiarii au fost in numar de 9 persoane in total, unul dintre fiind mama mea, care in timpul hotararii ca fiind definitiva era in stare de convalescenta ca urmare a mai multor interventii chirurgicale pentu traterea unei afectiuni de cancer cu metastaza, deci extrem de grav.
In perioada de recuperare, in timp ce viata ei era inca in mare pericol, sora mea a convins-o pe mama, sa semneze un act notarial prin care o imputernicea pe unul din ceilalti beneficiari in a ridica suma de in jur de 40.000 euro care era de drept al mamei mele.
Acest lucru a fost ascuns ani de zile, nu stiu de modul de implicare a altor persoane in aceasta frauda.
Mentionez ca aceasta imputernicire nu avea nici un temei legal, un schimb de bunuri, pur si simplu imputernicire de a ridica banii.
Ce masuri legale se pot impune in aceaste privinta? Va multumesc.
Daca imputernicirea era doar pentru a ridica acei bani , sunteti sigur ca mama nu i-a si primit ? La mostenirea sotului mamei , oricum nu ati avea - legal - dreptul . In testament a prins pe cine a dorit el , era dreptul lui sa o faca .