avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Daca am permisul auto expirat din 1998 și vreau să ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Daca am permisul auto expirat din 1998 și vreau să îl schimb ...

Daca am permisul auto expirat din 1998 și vreau să îl schimb cum trebuie procedat ?Fac școală din nou ?Mulțumesc pentru un răspuns.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:25, 22 August 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intrati pe pagina DRPCIV corespunzatoare judetului in care locuiti si faceti o programare. Va veti prezenta cu documentele specificate la data si ora la care aveti programarea. Cea mai importanta este fisa medicala.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am si eu o intrebare despre permis auto cat.b. mi-a ... George2024 George2024 Buna ziua, am si eu o intrebare despre permis auto cat.B. Mi-a expirat permisul si nu pot sa il preschimb acum, imi puteti spune care este termenul limita de ... (vezi toată discuția)
Dacă au trecut 3 ani de la expirarea termenului de valabitate ... victoriatofan victoriatofan Dacă au trecut 3 ani de la expirarea termenului de valabitate a permisului, pot cere reinoirea, în ce condiții? (vezi toată discuția)
Preschimbare permis de conducere expirat in strainatate Gabi2017 Gabi2017 Buna ziua! As dori sa stiu cum anume trebuie procedat pentru preschimbarea permisului de conducere expirat in urmatoarea situatie: cetatean roman cu domiciliul ... (vezi toată discuția)