avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contabilul nu a inregistrat in Revisal incetarea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contabilul nu a inregistrat in Revisal incetarea contractelor ...

Contabilul nu a inregistrat in Revisal incetarea contractelor individuale de munca a 2 salariati. E de negasit. Cum se poate rezolva situatia?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:17, 21 August 2025
Prin trecerea la noua aplicatie REGES-Online se poate inceta c.i.m. .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reges online, din nou Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna ziua, Am facut o verificare a salariatilor activi din Revisal cu noul Reges Online si am observat ca cel din urma mi-a inclus doi salariati incetati in ... (vezi toată discuția)
Functii noul reges online Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna ziua, Stie cineva, in noul Reges Online se poate corecta perioada suspendarii unui contract de munca dupa ce a fost reactivat? Practic, asta e singurul ... (vezi toată discuția)
Bună seara angajatorul are nevoie de semnatura sau acordul scris ... Gabigabi67 Gabigabi67 Bună seara ANGAJATORUL ARE NEVOIE DE SEMNATURA SAU ACORDUL SCRIS AL SALARIATULUI PENTRU ÎNREGISTRAREA CONTRACTULUI DE MUNCĂ LA IRM ( REVISAL, REGES), EU ... (vezi toată discuția)