avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pentru a beneficia de prenatal/postnatal este necesar ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pentru a beneficia de prenatal/postnatal este necesar ...

Buna seara. Pentru a beneficia de prenatal/postnatal este necesar contract de munca activ? Contractul se încheie in 7 octombrie si in prenatal ar trebui sa intru in 17 noiembrie. Am 6 luni lucrate in ultimele 12.
Cel mai recent răspuns: Claudia95 , utilizator 07:08, 21 August 2025
Da, trebuie c.i.m. activ ... cu ce articol va inceta c.i.m. ?
C.I.M pe perioada determinata, banuiesc ca va inceta de drept. Ma interesa articolul 23, alin 2, din OUG 158/2005 daca se aplica in aceasta situație?
Mulțumesc,
Ultima modificare: Joi, 21 August 2025
Claudia95, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie concediu maternal IonelaRD IonelaRD Buna seara, Eu am lucrat la o firma timp de 2 ani, perioada determinata, 2 ore/zi. Contractul s-a incheiat pe 5 noiembrie 2011. Incepand cu 1 decembrie ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal Ami1988 Ami1988 Buna ziua! Incepand de 23 octombrie pot sa intru in concediu prenatal, dar eu daca ma simt bine intentionez sa mai lucrez inca 3-4 saptamani. Mai am 7 zile de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am un contract pe perioada det, pana la 1 oct 2025. ... ale203 ale203 Buna ziua! Am un contract pe perioada det, pana la 1 Oct 2025. Am ramas insarcinata si as vrea sa stiu daca pot beneficia de prenatal pana la data expirarii ... (vezi toată discuția)